ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη για ένα λόγο παραπάνω

Εικόνα του άρθρου Νίκη για ένα λόγο παραπάνω
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2019, 13:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον Πιερικό-Αρχέλαο υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου της Α2 μπάσκετ γυναικών, στο Νέο Κλειστό, την Κυριακή 27/1 στις 14.00.

Η ομάδα προέρχεται από μια επεισοδιακή ήττα στο Νέο Ρύσιο, όπου παρότι πάλεψε το ματς, έπεσε πάνω σε… βροχή τεχνικών ποινών. Ο κοουτς Γ. Σιαμέτης και η Στ. Διαμαντοπούλου εξήγησαν γιατί ο ΠΑΣ θέλει τη νίκη στο παιχνίδι, το οποίο δεν προμηνύεται εύκολο:

«Όλη τη βδομάδα προσπαθήσαμε ως σωματείο να αφήσουμε πίσω τα τραγελαφικά της περασμένης αγωνιστικής και εγώ ως προπονητής να εξηγήσω στα κορίτσια ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς και να κοιτάξουμε μπροστά. Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι από τα πιο δύσκολα θέματα που έχει να χειριστεί ένας προπονητής, ειδικά αν η ομάδα έχει και πολλά μικρά παιδιά» τόνισε ο κ. Σιαμέτης και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, αλλά το να παίζουμε καλό μπάσκετ και να εξελίσσονται τα μικρότερα παιδιά σε καλές παίκτριες. Την Κυριακή όμως είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ, ώστε μαζί με την επάνοδο των τραυματιών, να επανέλθει η ομάδα στην κανονικότητα».

Η Στ. Διαμαντοπούλου πρόσθεσε: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως και τα άλλα. Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να επαναφέρουμε την ηρεμία στην ομάδα».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back