Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκες και στους αγώνες αξιολόγησης

Εικόνα του άρθρου Νίκες και στους αγώνες αξιολόγησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2018, 17:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ, στον πρώτο αγώνα αξιολόγησης που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Πιο αναλυτικά, ο Άρης Γραμμενιάτης πήρε δύο δεύτερες θέσεις στο Σκιφ Ανδρών, ενώ ο Κώστας Βαρδάκας στο ίδιο αγώνισμα έκανε εξαιρετική προσπάθεια καταλαμβάνοντας δύο τέταρτες θέσεις. Κλήθηκε δε από την ΕΚΟΦΝΣ και παρέμεινε στον Σχινιά προκειμένου να συμμετάσχει σε προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ανδρών. Ο Παντελής Σωτηρακόπουλος με τον αθλητή του ΝΟΘ Σπ. Καλέντζη πήρε μία πρώτη και μία τέταρτη θέση στη Δίκωπο Νέων Ανδρών. Οι Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας πήραν τη δεύτερη θέση στη Δίκωπο των Εφήβων και την πέμπτη στη Δίκωπο των Νέων Ανδρών. Στη Δίκωπο των Εφήβων οι Αλέξανδρος Μαμακής – Γιώργος Γραμμενιάτης πήραν μία τέταρτη και μία πέμπτη θέση, ενώ οι Βασίλης Ζέρβας – Λεωνίδας Παλαιοπάνος στο ίδιο αγώνισμα πήραν μία έκτη και μία έβδομη θέση.

 Στη Δίκωπο των Νεανίδων οι Αθανασία Μάκου – Αριάδνη Μήτση κατέκτησαν μία δεύτερη και μία τρίτη θέση. Oι Παύλος Φαϊτάς – Ζήσης Μπουκουβάλας είχαν επίσης μία πολύ αξιόλογη παρουσία, παίρνοντας την πρώτη θέση στη Δίκωπο των Παίδων, ενώ αγωνίστηκαν και στη Δίκωπο Εφήβων, έφτασαν στον μικρό τελικό και κατέκτησαν την πρώτη θέση. Τέλος, καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Άγγελος Μπερής στο Σκιφ Ανδρών και οι Γιώργος Κολιός και Βασίλης Αγγέλης στο Σκιφ Εφήβων.

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί συγκρότησαν μία τετράκωπο Νέων Ανδρών με τρεις στους τέσσερις αθλητές του Ν.Ο.Ι. (Σωτηρακόπουλος – Οικονόμου – Δημ. Μπουκουβάλας), η οποία στον πρόσφατο αγώνα αξιολόγησης αναμετρήθηκε και κέρδισε και τις δύο ημέρες την τρίτη στο πανευρωπαϊκό και έκτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τετράκωπο της Λιθουανίας.

Επικεφαλής της αποστολής του Ομίλου στον Σχινιά ήταν η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, η οποία έμεινε δίπλα στην ομάδα καθ’ όλο το διήμερο των αγώνων. Συνοδοί προπονητές ήταν οι Λευτέρης Τζίμας και Θανάσης Μπουκουβάλας.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back