Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 25-09-2017, 21:52
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους η παρουσία του Groupe Renault στην ελληνική αγορά  θα ενισχυθεί περαιτέρω με δύο νέες πολύ σημαντικές παρουσίες. Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών Renault και Dacia ενημερώθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση για τα νέα μοντέλα που θα ενταχθούν στην γκάμα των δύο εταιρειών.    

Πρόκειται για την έλευση του νέου Renault CAPTUR, και του επαγγελματικού DACIA DOKKER, δύο παρουσίες που ενισχύουν τη συνεπή πορεία της TEOREN MOTORS στην ανάπτυξη των δύο μαρκών στην Ελλάδα. 

Νέο Renault CAPTUR

Αποτελώντας το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, το RENAULT Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel -που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC-,  το νέο Renault CAPTUR θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.

Dacia DOKKER

Παράλληλα με τα δημοφιλή Dacia SANDERO και Dacia DUSTER, η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dacia DOKKER. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το DOKKER χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το DOKKER θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό λανσάρισμα του Dacia DOKKER αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.  


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα