Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Nέα υπηρεσία για επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Εικόνα του άρθρου Nέα υπηρεσία για επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2022, 22:08
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει τη γκάμα των ψηφιακών υπηρεσιών της προς τις επιχειρήσεις με τη νέα υπηρεσία, Piraeus4All, η οποία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, παρέχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες της Τράπεζας και τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος στις πληρωμές τους.

Συγκεκριμένα, το Piraeus4All συνδυάζει όλα τα είδη πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών προς Οργανισμούς με χρήση κωδικού πληρωμής, σε μία υπηρεσία, με δυνατότητες συνδυασμού τους σε ένα ενιαίο αρχείο πληρωμών. 

Δίνεται, δηλαδή, η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να συγκεντρώνει, να συνδυάζει, να εκτελεί μαζικά και να παρακολουθεί όλα τα είδη των καθημερινών πληρωμών της, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόστος.

Μέσα από μία ενιαία υπηρεσία ολοκληρώνονται ταυτόχρονα εμβάσματα, σε ευρώ και ξένα νομίσματα παντού στον κόσμο, μεταφορές, εντός της Τράπεζας Πειραιώς, ανάμεσα σε λογαριασμούς ιδίου νομίσματος της επιχείρησης ή προς τρίτους και πληρωμές λογαριασμών και υποχρεώσεων σε Οργανισμούς και Δημόσιους Φορείς, με χρήση κωδικού πληρωμής (ταυτότητα οφειλής). Επίσης, μισθοδοσία προσωπικού

Τέλος, παρέχει τήρηση ιστορικότητας πληρωμών ανά αρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back