ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέα κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/08/2016, 12:03
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο πλαίσιο ερευνών και εξερεύνησης στην περιοχή «Δασύλλιο» του Θεσπρωτικού Πρέβεζας, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,45 μέτρων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού.

Δικογραφία για κλοπή

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σχετικά με τη δράση ενός 33χρονου Έλληνα, που είχε συλληφθεί στις 23 Ιουλίου, για κλοπές σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Άρτας, εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής, με δράστη τον 33χρονο.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι ο δράστης στις 23 Απριλίου, αφαίρεσε από εργαζόμενη σε κατάστημα στην Άρτα, το πορτοφόλι της, που περιείχε χρηματικό ποσό, βιβλιάριο τραπέζης και προσωπικά έγγραφα.

Συνελήφθη Αλβανός για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αναζητούνταν για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3