ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Natech: Πρώτο βραβείο στην «Ολοκληρωμένη Καινοτομία»

Εικόνα του άρθρου Natech: Πρώτο βραβείο στην «Ολοκληρωμένη Καινοτομία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2017, 14:18
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το πρώτο βραβείο στα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017 και στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Καινοτομία», κατέκτησε η εταιρεία ανάπτυξης Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής, Natech Α.Ε. με έδρα τα Γιάννενα.

Η Natech ως μια από τις 48 shortlisted εταιρείες, παρουσίασε ζωντανά τα project της στην κριτική επιτροπή στο πλαίσιο του bootcamp, συμμετείχε σε one-to-one συναντήσεις με μέντορες συναφείς του αντικειμένου. 

Η διοργάνωση κορυφώθηκε στις 7.30 το απόγευμα, με την Τελετή Απονομής των βραβείων όπου η Natech διακρίθηκε ως Scale-Up επιχείρηση, για τον καινοτόμο τρόπο λειτουργίας της καθώς και για τα καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία συνιστούν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τραπεζικό όσο και στον εταιρικό τομέα.

Η εκδήλωση για τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017 έγιναν το Σάββατο 18 Μαρτίου σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση, παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, επενδυτών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών ενώσεων και φορέων.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back