ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Να έχουμε συνέχεια»

Εικόνα του άρθρου «Να έχουμε συνέχεια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2017, 12:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκρατημένος, αν και φανερά ικανοποιημένος, ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στην Τρίπολη:

«Να ευχηθώ καταρχάς να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, που να φέρει τον κόσμο πίσω» είπε ο κ. Πετράκης και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες γιατί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη». Φάνηκε ωστόσο συγκρατημένος, ως συνήθως, προσθέτοντας ότι «ο χρόνος αναδεικνύει και καταδεικνύει αν υπάρχει αξία και δεν θέλουμε να είναι φωτοβολίδα αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια, υπευθυνότητα στο βάθος του πρωταθλήματος. Είναι μια σπουδαία νίκη, αλλά να έχουμε και ανάλογη συνέχεια». Για τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, τόνισε ότι «ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Στάικος Βεργέτης από την πλευρά του, στάθηκε ιδιαίτερα στο διπλό «ψυχολογικό χτύπημα» των δύο γκολ του ΠΑΣ. «Δεν είναι δικαιολογία, αλλά κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα» τόνισε. «Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τονώσουμε τα παιδιά για να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε ή να φύγουμε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια τουλάχιστον».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back