«Να ανοίξει το τελωνείο στη Μέρτζανη»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2021, 21:00

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων  Ιωαννίνων και  η 7η  Ένωση Τελωνειακών υπαλλήλων Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας, ζητούν να ανοίξει το τελωνείο στη Μέρτζανη.

Ενημέρωσαν σχετικά τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, τους βουλευτές της ΝΔ Μαρία Κεφάλα και Σταύρο Καλογιάννη, το δήμαρχο Κόνιτσας και το πολιτικό γραφείο του προέδρου της Βουλής στα Γιάννενα, ζητώντας τη συνδρομή τους για να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός.

«Επισημάναμε το απαράδεκτο του κλεισίματος των συνοριακών σταθμών για την έξοδο διότι δεν χρειάζεται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο για να αναχωρήσει επιβάτης ή έμπορος από την χώρα» αναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, επίκειται η επαναλειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Μαυροματίου και η πλήρης λειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής ενώ για τη Μέρτζανη δεν υπάρχει κάτι ακόμα.

«Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η ενεργοποίηση όλων των φορέων και των θεσμικών παραγόντων για την άμεση και χωρίς καθυστέρηση επαναλειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Μέρτζανης, τουλάχιστον για την έξοδο επιβατών και εμπορευμάτων που δεν απαιτείται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο» καταλήγει η ΑΔΕΔΥ.    

ΣΧΟΛΙΑ
Maria P. Koufopoulou
καλησπέρα σας. Ευχαριστώ για το άρθρο σας σχετικά με την επαναλειτουργία του Τελωνείο στην Μέρτζανη. Επειδή προγραμματίζω από την Κόνιτσα όπου θα βρίσκομαι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, να μπω στην Αλβανία με το αυτοκίνητο, για μία περιήγηση, έχετε την καλοσύνη να με διαφωτίσετε με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας του Τελωνείου ή της πλησιέστερης στην περιοχή πρόσβασης στην Αλβανία; σας ευχαριστώ πολύ. με φιλικούς χαιρετισμούς Μαρία Π. Κουφοπούλου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back