ΕΚΛΟΓΕΣ

Ν. Λώλος: «Tα τηλέφωνά μας θα είναι ανοιχτά 24 ώρες»

Εικόνα του άρθρου Ν. Λώλος: «Tα τηλέφωνά μας θα είναι ανοιχτά 24 ώρες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2023, 19:43
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δωδώνης Νίκο Λώλο πραγματοποίησε την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού, όπου παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 63 υποψήφιοι.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος, κίνητρο για τη δημιουργία της παράταξης είναι αφενός μεν η αγάπη για τον τόπο και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

«Τα μέλη της παράταξης μας προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλους τους εργασιακούς χώρους. Έχουν αφήσει στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα, προτάσσοντας το μεγαλύτερο κίνητρο που είναι η αγάπη για προσφορά στου τόπο μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράει κομματισμό, τα προβλήματα των κατοίκων δεν έχουν χρώμα. Δεν περισσεύει κανείς. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση όλων» ανέφερε.

Κάνοντας την κριτική του στη νυν δημοτική αρχή του Χρήστου Ντακαλέτση, έκανε λόγο για μια «συγκεντρωτική διοίκηση, με συγκρούσεις, εντάσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης».

«Στόχος της παράταξης μας είναι αφενός η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το Δήμο μας, αφετέρου η εξωστρέφεια και η ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, ώστε να καταστήσουμε όλα τα χωριά του Δήμου Δωδώνης τόπο να ζεις. Δεν θέλουμε πια ο Δήμος μας να είναι ουραγός στην ανάπτυξη και πρωταθλητής στα προβλήματα» είπε. Πρόσθεσε δε: «Για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι, τα τηλεφωνά μας θα είναι ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο και οι πόρτες του Δημαρχείου ανοικτές για όλους τους δημότες μας» όπως και ότι «το Δημαρχείο θα είναι το ‘σπίτι’ όλων των δημοτών».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το επόμενο διάστημα οι υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Δωδώνης» θα επισκεφθούν όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου ώστε να συζητήσουν με τους κατοίκους από κοντά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back