ΓΙΑΝΝΕΝΑ

MyTzoumerka: ένα «εργαλείο» τουριστικής προβολής

Εικόνα του άρθρου MyTzoumerka: ένα «εργαλείο» τουριστικής προβολής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2023, 08:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα έργο ψηφιακής προβολής και προώθησης της περιοχής, μέσω διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων, θα παρουσιάσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, στα Πράμαντα.

Το έργο αυτό με τον διακριτικό τίτλο «MyTzoumerka» χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων προχώρησε στη σήμανση και τεκμηρίωση όλων των αξιοθέατων πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου, με παράλληλη δημιουργία εφαρμογής περιήγησης και προβολής, καθώς και στην ψηφιακή αποτύπωση σημείων υψηλής πολιτιστικής αξίας.

Όλα αυτά γίνονται κτήμα του επισκέπτη μέσα από την εφαρμογή για smartphones MyTzoumerka και τον ιστότοπο με πληροφορίες της περιοχής mytzoumerka.gr.

«Το MyTzoumerka δεν είναι μόνο ένα εργαλείο τουριστικής προβολής, που συμπληρώνει τις πρωτοβουλίες, που πήραμε μέσα στη θητεία μας. Με το MyTzoumerka διαφυλάσσουμε, διευρύνουμε, αναδεικνύουμε και προβάλλουμε τη σπάνια πολιτιστική κληρονομιά, τον φυσικό πλούτο και το τουριστικό δυναμικό του τόπου μας, κάνοντας χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφαρμογών και αξιοποιώντας τεχνολογίες υψηλής ποιότητας σε επίπεδο οπτικοακουστικού περιεχομένου», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

ΣΧΟΛΙΑ
Gloryhole Master
Αν νομίζουν οτι κάποιος θα ανακαλύψει το «MyTzoumerka» και θα το κατεβάσει μέσα στα εκατομμύρια εφαρμογών που υπάρχουν στο playstore δεν ξέρει τι του γίνεται. Θα μπορούσαν να τα ρίξουν τα πετάμενα αυτά λεφτά για διαφημίσεις σε site του εξωτερικού. Αλλά πως θα πουν οτι να, εμείς έχουμε και «App»;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back