Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μπέγκας για Πολυτεχνείο: «Διαχρονικά πολιτικό το μήνυμα»

Εικόνα του άρθρου Μπέγκας για Πολυτεχνείο: «Διαχρονικά πολιτικό το μήνυμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2019, 22:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μήνυμα για τη σημασία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, «κόντρα σε πολλούς που προσπαθούν να το αλλοιώσουν ή ακόμα και να το απαξιώσουν» στέλνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» και πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. 

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν μια ξεκάθαρη πολιτική πράξη απέναντι στις προκλήσεις που βίωνε η πατρίδα μας τότε, και το μήνυμά του παραμένει μέχρι σήμερα, διαχρονικά πολιτικό» σημειώνει.

«Όσο όμως κι αν προσπαθούν οι κοινωνίες θα βρίσκονται απέναντι σε αυτού του τύπου τις προσεγγίσεις γιατί ο λαός μας έχει πάντα την ανάγκη από συμβολικά γεγονότα  ώστε να μπορεί να οραματίζεται και να παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι πεπεισμένος πως σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις ακροδεξιές αντιλήψεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη, επιλέγοντας όχι την αποστασιοποίηση αλλά τη συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα του τόπου με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας και η καθεμία μας» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back