Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπάφρα, Νεοκαισάρεια, αστυνομία και Μαβίλη

Εικόνα του άρθρου Μπάφρα, Νεοκαισάρεια, αστυνομία και Μαβίλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2019, 20:48
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζει τις περιοδείες της η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους-ες της παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Στην Μπάφρα και τη Νεοκαισάρεια οι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης για «έλλειψη συστηματικής αποκομιδής των απορριμμάτων, την ανεπάρκεια των οδικού και αστικού φωτισμού» κ.α.

Στο αστυνομικό μέγαρο η κα Καλογιάννη συναντήθηκε με την ηγεσία της αστυνομίας, τον υποστράτηγο Κώστα Σκούμα και τον ταξίαρχο Θεόδωρο Αθανασόπουλο, καθώς και με εκπρόσωπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Συζητήσανε θέματα «ασφάλειας των πολιτών, τη διευθέτηση των μεταναστατικών ροών, καθώς τη δραστηριότητα της Δημοτικής Αστυνομίας, που πρέπει να οργανωθεί συστηματικά και να εντείνει την παρουσία και το ελεγκτικό της έργο, ώστε να επιτυγχάνεται, με καλύτερους ρυθμούς και επιδόσεις, η συνολική αστυνόμευση στο Δήμο».

Τέλος, στον Μώλο η συζήτηση επικεντρώθηκε στο κυκλοφοριακό και τις λύσεις του «είτε με δημιουργία, επαρκούς σε χωρητικότητα, δημοτικού χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή του Μάτσικα, είτε με τη μεταφορά των επισκεπτών στην περιοχή με μικρά ευέλικτα λεωφορεία, αστικής ή και δημοτικής συγκοινωνίας προς το Μώλο».

Σύμφωνα με την παράταξη «οι επιχειρηματίες υπερθεματίζουν για τη μεταφορά της στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων σε άλλο σημείο».

Επίσης, ζήτησαν «εξορθολογισμό» των χρεώσεων για την εγκατάσταση και χρήση των τραπεζοκαθισμάτων.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back