Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το MINI Electric Concept κάνει πανελλαδική πρεμιέρα

Εικόνα του άρθρου Το MINI Electric Concept κάνει πανελλαδική πρεμιέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/11/2018, 19:51
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ΜΙΝΙ Electric Concept, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη φορά παγκοσμίως, στην έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 και προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής ΜΙΝΙ που θα λανσαριστεί το 2019.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι η άμεση απόκριση του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, η ακρίβεια της ανάρτησης και η χρήση αεροδυναμικών βοηθημάτων, είναι μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία της νέας πρότασης.

Μία εξαγωνική μάσκα και στρογγυλοί προβολείς κάνουν το MINI Electric Concept άμεσα αναγνωρίσιμο από μπροστά. Η μάσκα και οι προβολείς έχουν ανανεωθεί σχεδιαστικά. Καθώς το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης απαιτεί ελάχιστο αέρα ψύξης, η μάσκα είναι κλειστή προς όφελος της αεροδυναμικής. Οι συνήθεις αεραγωγοί στο εμπρός σπόιλερ έχουν σφραγιστεί.

Τα αεροδυναμικά ένθετα – κατασκευάζονται με διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης. Τα καλύμματα των εμπρός «αεραγωγών» έχουν επίσης κατασκευαστεί με μία μέθοδο 3D εκτύπωσης. Αυτά τα δύο στοιχεία δίνουν έμφαση στο ελαφρύ βάρος και το μοντέρνο χαρακτήρα του MINI Electric Concept, ενώ ταυτόχρονα απεικονίζουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η 3D εκτύπωση στην παραγωγή λειτουργικών σχεδιαστικών στοιχείων για στυλ και εξατομίκευση.

Η έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back