Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Minds Under Pressure: Τριπλό live με Elephant, Kohana, Ν. Μποντίνα

Εικόνα του άρθρου Minds Under Pressure: Τριπλό live με Elephant, Kohana, Ν. Μποντίνα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2023, 11:18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το live που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Αγορά, είναι «πρώτο» για πολλούς λόγους. Καταρχάς, οι Elephant παρουσιάζουν το νέο τους πρότζεκτ, το Minds Under Pressure.

Στο πλαίσιο αυτού, φιλοξενούν τους Kohana από τη Θεσσαλονίκη και τον Nικόλα Μποντίνα.  

Τι είναι όμως το MUP; «Είναι ο κοινός τόπος όλων εκείνων που αντιλαμβάνονται τη δημιουργία ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Πρόκειται για ένα project των Elephant, που ξεκίνησε από την ανάγκη τους να συνυπάρξουν με όλα τα εξίσου ανήσυχα μυαλά, ως μια κοινότητα καλλιτεχνών που δημιουργεί, στηρίζει, και επικοινωνεί το έργο της» περιγράφει η μπάντα.

Εισιτήρια 6 ευρώ προπώληση, 7 στο ταμείο.

Προπώληση εισιτηρίων

• Ioannina School of Music (ISM),

   Παπάζογλου και Καπλάνη 16Α, Ιωάννινα (2651 073733)

   Δευτέρα-Παρασκευή 13:00-21:00, Σάββατο 10:00-14:00.

   https://ism.gr

• Vision of Sound - Νάστος Θωμάς

   Ναπολέοντος Ζέρβα 78, Ιωάννινα (2651 068493)

   Δευτέρα, Τετάρτη 9:00-14:30/ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-14:30
   &17:30-21:00/ Σάββατο 9:30-15:00.

    https://visionofsound.gr

Oι Kohana παρουσιάζουν το ντεμπούτο album τους “Jab” στo πλαίσιo του χειμερινού τους tour. Με νέα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά alternative, stoner, grunge παιξίματα τους, την ενέργεια και την έκρηξη τους πάνω στη σκηνή θα τα σπάσουν όλα on stage.

Οι Elephant υπάρχουν από το 2018. Δημιουργήθηκαν ένα από τα πολλά απογεύματα σε ένα στούντιο στα Γιάννενα, κάπου ανάμεσα από συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους για να υπάρξουν συμβαδίζοντας με τη πραγματικότητα. Παράλληλα με εμφανίσεις σε φεστιβάλ μουσικής και εναλλακτικούς χώρους δημιούργησαν τον full-length δίσκο “A Better Me” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022. Αυτόν τον χειμώνα, παράλληλα με την παραγωγή του επόμενου EP τους, μοιράζονται το ταξίδι του “A Better Me” καθώς και νέα δουλειά μέσα από μια σειρά live παρουσίασεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

Το «Εκτός Τρόπου και Τρόμου» Loop Project αποτελεί την πρώτη solo δουλειά του Νικόλα μέσα από την οποία χτίζοντας με κιθάρες, πλήκτρα, πετάλια...noise ηχητικά τοπία πάνω στα οποία οι στίχοι του αφήνονται να αιωρούνται και να λειτουργήσουν αναδρομικά σε μια αναφορά σε όλες τις δημιουργικές φάσεις του...

Το artwork αφίσας είναι της Υακίνθης Μπατσή (Cosmic X-Ray).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back