ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το MICRO μ στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Το MICRO μ στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2017, 16:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου δεκαπέντε πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να εκμηδενίσουν για λίγο τα χιλιόμετρα και τις διαφορές τους για να απολαύσουν μαζί φρέσκο ελληνικό «μικρό» κινηματογράφο. Ανάμεσά τους, θα είναι και τα Γιάννενα, στην εκδήλωση που βρίσκεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού. Το φεστιβάλ καλεί το κοινό να δει, αλλά και να ψηφίσει τις ταινίες που προβάλλονται, στήνοντας έναν άμεσο κινηματογραφικό διάλογο μεταξύ του ετερόκλητου κοινού.

Τα βραβεία αφορούν τις επόμενες ταινίες των νικητών κι είναι προσφορά των εταιριών RGB  studios, BLK και VideoPress  αξίας 3.000 ευρώ.

Στα Γιάννενα, οι προβολές θα γίνουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 19.00 (Γενική Είσοδος 7 €    /   Προπώληση 6€  viva.gr)  στο Καμπέρειο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω Links


Φέτος, για δεύτερη φορά στην ιστορία του το Micro μ, φιλοξενεί μια ιδιαίτερη ενότητα με θέμα «Μειονότητες, Ρομά, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση». Η ενότητα αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back