ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Μια ωδή στο… ανικανοποίητο (animation)

Εικόνα του άρθρου Μια ωδή στο… ανικανοποίητο (animation)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/11/2016, 10:38
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι που ταιριάζουν απόλυτα και στη σωστή στιγμή. Αισθάνεστε υπέροχα και αφιερώνεστε σ' αυτά.

Αλλά μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα σχεδιάζετε. Το «Parallel Studio» δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους σχετικά με τις απογοητεύσεις, τις ματαιώσεις και τις ενοχλητικές στιγμές της καθημερινής μας ζωής.


Το πανέμορφο animation εύστοχα ονομάζεται «Ανικανοποίητος». Δείχνει μικρές ενοχλητικές στιγμές όπως η μπάλα του μπάσκετ που περιστρέφεται στο καλάθι, αλλά δεν ολοκληρώνει της αποστολή της, ένα κουτάλι που «πνίγεται στη σούπα, το κατέβασμα ενός αρχείου που έχει κολλήσει στο 99%.

Αυτό που κάνει το βίντεο μοναδικό είναι το στιλ της τεχνικής που χρησιμοποιεί: κοκκώδη ντεγκραντέ και χρώματα παστέλ. Θυμίζει έντονα το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού για κινητά τηλέφωνα Monument Valley.

Το  στούντιο έχει ανακοινώσει και ένα διαγωνισμό, σύμφωνα με τον οποίο καλεί και άλλους συναδέλφους τους animator να δημιουργήσουν τα δικά τους έργο εμπνευσμένα από την εν λόγω ταινία μικρού μήκους.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back