ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια συνάντηση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας

Εικόνα του άρθρου Μια συνάντηση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/01/2020, 23:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μπορεί η δημοτική αρχή του Μωυσή Ελισάφ να έχει εκφράσει σαφέστατα την πρόθεσή της να μην υλοποιήσει την αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Ιωαννίνων, αλλά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης διατηρούν από επιφυλάξεις μέχρι ενστάσεις και διαφωνίες.

Η παράταξη του Θωμά Μπέγκα, επί της δημαρχίας του οποίου προχώρησε η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας με αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, διαφωνεί κάθετα με την απόφαση της δημοτικής αρχής.

Τις σοβαρές επιφυλάξεις της έχει εκφράσει και η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη, από τη στιγμή που το νέο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς για τη μελέτη. Σημειωτέον ότι η παραλαβή της οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης από τον Δήμο Ιωαννιτών έγινε τον Νοέμβριο.

Γι’ αυτό και η κ. Καλογιάννη πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια ενημερωτική συνάντηση προσκαλώντας τους εκπροσώπους της μελετητικής εταιρίας. Η συνάντηση έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Olympic. Οι μελετητές Παύλος Βλαστός και Γεωργίνα Παπαγεωργίου παρουσίασαν τη μελέτη στα μέλη της παράταξης και έδωσαν διευκρινίσεις, διευκρινίσεις που, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «παρασχέθηκαν με πλήρη τεκμηρίωση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back