Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια σχεδόν αναμενόμενη «μεταγραφή»

Εικόνα του άρθρου Μια σχεδόν αναμενόμενη «μεταγραφή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2019, 18:19
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη συμμετοχή του Κώστα Κολοκούρη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Κολοκούρη δεν αποτέλεσε πάντως κάποια έκπληξη. Ήταν κάτι αναμενόμενο. Η παράταξη «Γιάννενα, Νέα Εποχή» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα αυτή ως κάτι που «ενισχύει και αποδεικνύει τον ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της».

Ο κ. Κολοκούρης προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση και στις εκλογές του 2010 με την παράταξη του Φίλιππα Φίλιου. Μάλιστα, ήταν από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην άτυπη επιτροπή διερεύνησης συνεργασιών για την παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή». Κι ενώ η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συνεχίσει την αυτόνομη κάθοδό της στις εκλογές, ο κ. Κολοκούρης πήρε τον δικό του δρόμο.

«Θα προσπαθήσω να μη διαψεύσω το κοινό όραμα που έχουμε. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε η πόλη να βγει από τη μιζέρια και να γίνει μια καινούρια αρχή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κολοκούρης. Ο κ. Ελισάφ, από την πλευρά του, εξήρε το ήθος του κ. Κολοκούρη, χαρακτηρίζοντάς τον «ακούραστο εργάτη της αυτοδιοίκησης με σημαντική κοινωνική και επιστημονική παρουσία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back