ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια προεκλογική βιβλιοπαρουσίαση της ΝΔ

Εικόνα του άρθρου Μια προεκλογική βιβλιοπαρουσίαση της ΝΔ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2024, 22:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας τρόπος να γίνει μια δήλωση πολιτικής υποψηφιότητας, χωρίς να δηλωθεί επίσημα αυτό, είναι μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ λοιπόν, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο ««Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος» στη γεμάτη αίθουσα της ΕΗΜ.

Η μια είδηση ήταν αυτή, της, έτσι και αλλιώς διαφαινόμενης, υποψηφιότητας του κ. Τσιόδρα. Ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την ΚΝΕ, έκανε για χρόνια το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και το 2011 ανέλαβε διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Έπειτα, πέρασε στο «Ποτάμι» και τέλος, στη ΝΔ.

Η άλλη είδηση ήταν ότι η Άννα Ασημακοπούλου, η γιαννιώτισσα ευρωβουλευτής της ΝΔ, τελικά δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση και έστειλε τον χαιρετισμό της σε βίντεο.

Το θέμα των ημερών είναι η λίστα email των απόδημων του υπουργείου Εσωτερικών, την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε η κα Ασημακοπούλου για προεκλογικούς σκοπούς. Η κα Ασημακοπούλου έχει αρνηθεί ότι υπήρξε κάτι μεμπτό, η κυβέρνηση την καλύπτει, αλλά την καλεί να δώσει και εξηγήσεις.

Κατά τα λοιπά, η εκδήλωση ήταν… γαλάζια και καθαρά προεκλογική, ενόψει ευρωεκλογών.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back