ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια νέα διεθνής διάκριση για το Aristi Mountain Resort

Εικόνα του άρθρου Μια νέα διεθνής διάκριση για το Aristi Mountain Resort
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2021, 16:57
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Mια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε τη ξενοδοχειακή μονάδα Aristi Mountain Resort & Villas που βρίσκεται στην Αρίστη Ζαγορίου.

Το Aristi Mountain Resort & Villas, μέλος τoυ Stay Beyond Green, αναδείχθηκε πρώτο στα World Travel Awards, στην κατηγορία World’s Leading Eco-Lodge.

O διακεκριμένος αυτός θεσμός που επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας του τουρισμού, ξεχώρισε για τέταρτη φορά το ξενοδοχείο Aristi. Ήδη βραβευμένο το 2017, το 2018 και το 2020, βρέθηκε και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, όντας το μοναδικό ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία του.

Η διάκριση αναγνωρίζει το Aristi Mountain Resort & Villas ως τον κορυφαίο προορισμό στον κόσμο για διακοπές υψηλού επιπέδου με βασικό κριτήριο τη βιωσιμότητα, την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιά.

Ο Βασίλης Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort & Villas, αναφέρει σε δήλωσή του: «Είναι μεγάλη μας τιμή η ανάδειξη του  Aristi Mountain Resort & Villas, από τη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards για μια ακόμη χρονιά. Η κατάκτηση του τίτλου ‘World’s Leading Eco-Lodge 2021’, επιβραβεύει το στόχο και το όραμα που έχουμε θέσει και μάς ενθαρρύνει να θέτουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Ειδικά σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, όπου το ζήτημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης παίρνει τον ρόλο που της αρμόζει. Παραμένουμε, πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ενώ παράλληλα υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς διατηρώντας τις ίδιες αρχές και αξίες».

Το Aristi Mountain Resort+Villas αποτελείται από́ 26 δωμάτια, σουίτες και βίλες στο υψηλότερο σημείο του χωριού́ Αρίστη στα Ζαγοροχώρια. Η ξενοδοχειακή μονάδα συμπληρώνεται από ένα συγκρότημα spa, το βραβευμένο εστιατόριο Salvia και τον νέο πολυχώρο Atop, που λειτουργεί και ως lounge bar.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back