ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια κρίση στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Μια κρίση στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/11/2023, 19:40
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε σοβαρές περιπέτειες φαίνεται ότι έχει μπει ένα από τα παλαιότερα αθλητικά σωματεία της πόλης, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Ιδίως τους τελευταίους μήνες, η κρίση είναι μεγάλη, με τις παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να ακολουθούν η μία μετά την άλλη. Είναι σαφές ότι υφίσταται μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο της προέδρου Μάρθας Παλαιοπάνου και τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου σε διάφορα ζητήματα.

Από σήμερα, η κα Παλαιοπάνου δεν είναι πια πρόεδρος. Το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων προχώρησε στον ορισμό προσωρινής διοίκησης στο σωματείο. Στην προσωρινή αυτή, εννεαμελή διοίκηση, η κα Παλαιοπάνου δεν συμμετέχει.

Πρόεδρος ορίστηκε ο Νικόλαος Εξάρχου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Διάφας, ταμίας η Ανδρομάχη Καρότση, γραμματέας ο Κωνσταντίνος Καλτσογιάννης και μέλη ο Δημήτρης Τσίκκος, η Ευαγγελία Ασπιώτη, ο Βασίλης Ντάρας, ο Αδαμάντιος Μπάντζιος και ο Γιώργος Πουλόπουλος.

Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων είχαν κατατεθεί δύο προσωρινές διαταγές για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Το Πρωτοδικείο ορίζει ότι η προσωρινή διοίκηση θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο.

Σημειωτέον ότι ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου ήταν αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου (από την εποχή που ήταν ακόμα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου). Η θέση του στο διοικητικό συμβούλιο δεν είχε σχέση με το αξίωμά του.

Παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία τον Οκτώβριο, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back