Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια ημερίδα για την αναδοχή και την υιοθεσία

Εικόνα του άρθρου Μια ημερίδα για την αναδοχή και την υιοθεσία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2018, 15:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 16 Νοεμβρίου (κι όχι στις 9 Νοεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά) θα γίνει τελικά η ημερίδα με τίτλο «Άφησέ με να έρθω μαζί σου… « (Γ. Ρίτσος) από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ημερίδα αφορά την αναδοχή και την υιοθεσία, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα γίνει στις 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Την παρουσίαση της ημερίδας θα κάνει η πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Αθηνά Παππά και το καλωσόρισμα θα κάνει η πρόεδρος του Κέντρου Κατερίνα Μιτοπούλου, η οποία είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής-Υιοθεσίας. Εισηγητές θα γίνουν από τη Σοφία Κωνσταντέλλια, πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, την Ελευθερία Ψαρρά, επιστημονική διευθύντρια του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής «Μητέρα», τη Ματίνα Παύλου, νομικό και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής Υιοθεσίας, και τον Γιάννη Λυμβαίο, γραμματέα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Στην ημερίδα, θα μιλήσει και μια ανάδοχη μητέρα παιδιού με αναπηρίες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back