Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια 36χρονη λήστεψε έναν 83χρονο στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου Μια 36χρονη λήστεψε έναν 83χρονο στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/04/2017, 11:25
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι έμφυλοι ρόλοι αντιστράφηκαν (από το συνηθισμένο) και μια γυναίκα κατηγορείται ότι λήστεψε έναν 83χρονο άνδρα στην Άρτα. Σε βάρος της 36χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για  το αδίκημα της ληστείας ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία συνεργός της 36χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρις στιγμής.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι προχτές μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε σπίτι ιδιοκτησίας του 83χρονου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτές από τον παθόντα, στον οποία η μία εξ αυτών άσκησε σωματική βία, προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 36χρονης και στο πλαίσιο ερευνών, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Άρτας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Άρτα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 32χρονου και μίας 47χρονης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 30ης Μαρτίου στην Άρτα, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν μια 78χρονη Ελληνίδα και με το πρόσχημα της διευθέτησης οικονομικών εκκρεμοτήτων προς την εφορία συγγενικού της προσώπου, της απέσπασαν  χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί  το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back