ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών: «Γιατροί και όχι τόσο… πνευματικοί»

Εικόνα του άρθρου Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών: «Γιατροί και όχι τόσο… πνευματικοί»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/06/2023, 16:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σπύρος Πνευματικός, υποψήφιος της ΝΔ «κόπηκε», ουσιαστικά όπως είχε κοπεί και ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πνευματικός διατύπωσε εύγλωττα και σαφώς τη νεοφιλελεύθερη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία άποψη περί «κόστους-ιατρικής περίθαλψης» και οι «διευκρινιστικές» του εξηγήσεις, δεν στάθηκαν αρκετές για να κρατηθεί εντός υποψηφιοτήτων της ΝΔ.

Το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Πνευματικού τονίζει ότι «ξέχασε τον γιατρό και θυμήθηκε το μεγαλοκαθηγητικό του κατεστημένο, το οποίο έθεσε στην υπηρεσία του νεομητσοτακισμου. Στην περίπτωση Πνευματικού και των εμπνευστών του προφανώς η ανθρώπινη ζωή μετριέται με το κόστος παροχής φροντίδας. Στο ίδιο πνεύμα είχαν κάνει παλιότερα δηλώσεις και οι Πέτσας, Σκέρτσος, Γεραπετρίτης, προβεβλημένοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Τονίζει ακόμα ότι «σε πείσμα των χωρίς ανθρωπισμό δηλώσεων, ανθρώπων πανεπιστημιακών και πνευματικών, που το πνεύμα τους έχει κατακλύσει το κόστος μας και το κέρδος, εμείς θα συνεχίσουμε στο πνεύμα του ανθρωπισμού. Θα παραμείνουμε Γιατροί, κι ας μην μας θεωρούν της μόδας. Κι ας μην είμαστε τόσο πνευματικοί».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back