ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μέρες… μπλόκων θυμήθηκε ο Νίκος Γκόντας

Εικόνα του άρθρου Μέρες… μπλόκων θυμήθηκε ο Νίκος Γκόντας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2019, 23:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις μέρες που πρωτοστατούσε στα μπλόκα του ΠΑΣ θυμήθηκε ο Νίκος Γκόντας. Στην ανακοίνωσή της για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία πλειοδοτεί σε «ενδιαφέρον» για την ομάδα, καλώντας σε «καθολική αντίδραση», ως εξής: «Η αντίδραση μας, ως Ηπειρώτες, πρέπει να είναι καθολική και απ’ αυτήν δεν πρέπει να λείπει κανείς. Καλούνται όλοι οι ηπειρώτες πολιτικοί, περιφερειάρχες, δήμαρχοι να αντιδράσουν στην κατάφωρη αδικία, στέλνοντας μηνύματα προς όλους εκείνους που διαφεντεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επικαλούμενοι την εξυγίανση, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με όσα ζήσαμε στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας» αναφέρει.

Φυσικά, το θέμα της εξυγίανσης, εντός και εκτός εισαγωγικών, είναι πολύ μεγάλο και με πολλές προεκτάσεις. Ωστόσο, η δημοτική παράταξη μάλλον βάζει σε δεύτερο πλάνο τη γενικά κακή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ φέτος, η οποία προφανώς και επιδεινώθηκε με τη λάθος απόφαση του επόπτη στο ματς με τον Αστέρα.

Μάλιστα, η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «το χθεσινό αγώνα φρόντισε η διαιτησία να τον τινάξει στον αέρα, εκδικούμενη προφανώς την έως πρόσφατα καλή πορεία της ομάδας». Προφανώς, εννοεί την πορεία μέχρι το περσινό πρωτάθλημα και όχι (και) τη φετινή, κατά την οποία ο ΠΑΣ έχει μεν υποστεί κακές διαιτησίες, αλλά είχε και πάρα πολλές ευκαιρίες να μην κινδυνέψει, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Τέλος, η παράταξη Γκόντα ζητάει ουσιαστικά… αναδιάρθρωση στην αναδιάρθρωση, ζητώντας να «σταματήσει πάραυτα εδώ και τώρα η δήθεν εξυγίανση του ποδοσφαίρου μέσω της περιβόητης αναδιάρθρωσης, όταν δεν γίνεται καμιά προσπάθεια εξυγίανσης στον χώρο τη διαιτησίας της, οποίας θύμα είναι η ομάδα μας».  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back