ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μεγάλο Πάπιγκο: Το «στοπ» δεν κράτησε πολύ…

Εικόνα του άρθρου Μεγάλο Πάπιγκο: Το «στοπ» δεν κράτησε πολύ…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2023, 20:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Oύτε 20 μέρες δεν κράτησε το προσωρινό πάγωμα εκτέλεσης των εργασιών για την ανέγερση δύο διώροφων κατοικιών του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού στο Μεγάλο Πάπιγκο Ζαγορίου.

Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) απέρριψε τελικά την αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει περιβαλλοντικές οργανώσεις. Τη σχετική εξέλιξη κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο fb η οργάνωση «Καλλιστώ»: «Συνεχίζονται λοιπόν οι οικοδομικές εργασίες, οι οποίες μπορεί να ολοκληρωθούν πριν από την εκδίκαση της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της έκδοσης αδειών, που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, μετά τέσσερις αναβολές που ζήτησαν οι αντίδικοι».

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν προσφύγει στο ΣτΕ από τον Μάρτιο του 2022, καταγγέλλοντας ότι για την εξυπηρέτηση της οικοδομικής δραστηριότητας έχει συντελεστεί παραβίαση των ορίων του παραδοσιακού οικισμού του Μεγάλου Πάπιγκου και του πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ......ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ...ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ...ΕΙΣΒΟΛΕΑ ... ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ... ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ... ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back