Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τα γνωστά παραδείγματα

Εικόνα του άρθρου Με τα γνωστά παραδείγματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2019, 18:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Νίκος Γκόντας επαναλαμβάνει τα «έργα του Δήμου» επί δημαρχίας του, δηλαδή το πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία και το Grand Serai σε κάθε ευκαιρία, προσαρμοσμένα ανάλογα την περίσταση.

Άλλοτε ως «έργα του Δήμου», όταν είναι σε δημόσιο φορέα ή όργανο, άλλοτε ως απόδειξη για τις καλές σχέσεις με τον ιδιωτικό τομέα. Έτσι τα ανέφερε, ως παραδείγματα, στην επίσκεψή του στο Επιμελητήριο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Μήτση.

«Η συνεργασία με τον Δήμο είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η κρίση στον επιχειρηματικό κόσμο» επεσήμανε ο κ. Μήτσης.

Ο κ. Γκόντας από την άλλη, υποσχέθηκε «μείωση της γραφειοκρατίας» στη σχέση Δήμου-επιχειρήσεων και τη δημιουργία «ελκυστικού περιβάλλοντος» για επενδύσεις.

«Θέλουμε υγιείς επιχειρήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν τα μέγιστα την οικονομία του τόπου μας. Το αποδείξαμε στο παρελθόν με τις τομές που κάναμε σε ολόκληρη την πόλη», απαριθμώντας μια σειρά παρεμβάσεις, που άλλες έγιναν όντως, όπως η Γεννηματά, άλλες ήταν ιδιωτικά και «περιπετειώδη» έργα όπως το πάρκιγκ, άλλα μελετήθηκαν επί δημαρχίας του και υλοποιήθηκαν αργότερα, όπως οι πεζοδρομήσεις.

Γενικώς, ο κ. Γκόντας υπερθεμάτισε για τα πάντα, λέγοντας ακόμα ότι «ρύθμισε το κυκλοφοριακό».

«Για μας οι επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες εξακολουθούν να αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας πρώτη επιλογή στον επισκέπτη, όπως  και ελκυστική στον επιχειρηματία» τόνισε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back