ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με «Μέτωπο Δράσης» ΔΡΑΣΥ, ΛΑΕ και Εργατικός Αγώνας

Εικόνα του άρθρου Με «Μέτωπο Δράσης» ΔΡΑΣΥ, ΛΑΕ και Εργατικός Αγώνας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2019, 20:12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την παράταξη «Μέτωπο Δράσης» κατεβαίνουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ΔΡΑΣΥ (η παράταξη με σύμβουλο τον Βασίλη Καφαράκη), η ΛΑΕ και ο Εργατικός Αγώνας, δηλαδή μια παράταξη, ένα κόμμα και μια οργάνωση.

 «Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να εκφραστεί η οργή που νιώθουμε όλοι μας, σε αριστερή ανατρεπτική κατεύθυνση. Απαιτούνται πράξεις και αγώνες. Απαιτείται μια άλλη αριστερά, που θα μιλάει και κυρίως θα πράττει στο όνομα της κοινωνικής αναγκαιότητας» τονίζει μεταξύ άλλων η παράταξη και συμπληρώνει:

«Οι εκλογές αυτές δεν αφορούν στενά τις τοπικές κοινωνίες. Αφορούν την γενικότερη κατάσταση και από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί το κατά πόσο θα εμπεδωθεί και θα διαιωνιστεί το μνημονιακό καθεστώς μέσου του Κλεισθένη, ή αν θα αρχίσει και κατά πόσο, να ξηλώνεται».

Τέλος, αναφέρει πως «σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλες τις δυνάμεις που έχουν αναφορά στο εργατικό και λαϊκό κίνημα για τη συγκρότηση πλατιού μετώπου στη βάση ενός αντίστοιχου προγράμματος, με σκοπό να διεκδικήσουμε ένα Δήμο ανοιχτό και φιλικό προς τα συμφέροντα των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στις κατεστημένες μνημονιακές δυνάμεις, να προσφέρουμε όραμα, ελπίδα και διέξοδο στους Δημότες, ότι είναι εφικτό μαζί με αυτούς να ανατρέψουμε τις υπάρχουσες πολιτικές στο Δήμο μας σε αγωνιστική ενωτική κατεύθυνση. Πράγμα που θα δείξει το δρόμο, την κατεύθυνση και την αναγκαιότητα μιας αντίστοιχης γενικευμένης και πανελλαδικής πάλης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back