ΕΚΛΟΓΕΣ

Με αναφορά στο χρυσό μετάλλιο χορού…

Εικόνα του άρθρου Με αναφορά στο χρυσό μετάλλιο χορού…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2023, 02:26
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ένα χρυσό μετάλλιο που πήρε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, εν έτει 2009, θυμήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας.

Ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε χτες μαζί με υποψήφιους συμβούλους το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών όπου συναντήθηκε με τους καθηγητές Ηλία Γκαρτζονίκα και Νίκο Νούσια. Σε ανακοίνωσή του, εκφράζει την πεποίθησή του ότι ανάλογες στιγμές θα ζήσει το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και στο μέλλον.

Κατά τα άλλα, κατέγραψε αιτήματα του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών που έχουν να κάνουν με την έλλειψη ηλεκτρολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και την ανάγκη στήριξης για την ανάδειξη πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η δε βραδιά, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, έκλεισε με παραδοσιακή μουσική με τον κ. Γκόντα να σέρνει πρώτος τον χορό.

Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» κάνει γνωστό επίσης ότι ο κ. Γκόντας και μέλη της παράταξης είχαν συνάντηση με τον πρώην υπουργό και μέλος της εκλογικής επιτροπής της ΝΔ Γιώργο Καλαντζή (στη φωτό), κατά τη χτεσινή του επίσκεψη στα Γιάννενα. Μια γνωστοποίηση που προφανώς δεν είναι τυχαία. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back