Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 13 στις δοκιμασίες της εθνικής ο ΝΟΙ

Εικόνα του άρθρου Με 13 στις δοκιμασίες της εθνικής ο ΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2018, 17:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με ομάδα δεκατριών επίλεκτων αθλητών και αθλητριών θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης που θα διεξάγει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο την επιλογή εκείνων των αθλητών που θα στελεχώσουν τις φετινές εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών, πλην Παίδων – Κορασίδων. 

Στις προκρίσεις αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 140 κωπηλάτες από 19 σωματεία όλης της χώρας.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα λάβουν μέρος στον τελικό αγώνα αξιολόγησης οι εξής αθλητές: Aνδριανός Οικονόμου, Παύλος Φαιτάς, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Γιώργος Κολιός, Αλέξανδρος Μαμακής, Γιώργος Γραμμενιάτης, Αριάδνη Μήτση, Αθανασία Μάκου, Κώστας Βαρδάκας, Ζήσης Μπουκουβάλας, Θανάσης Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης και ο Στέφανος Ντούσκος. Την αποστολή του Ομίλου θα συνοδεύσουν οι Λευτέρης Τζίμας και Αγγελική Γκρέμου. 

Μετά τις προκρίσεις θα ανακοινωθούν οι αθλητές που θα κληθούν σε κοινόβιο προετοιμασίας της κατηγορίας Εφήβων - Νεανίδων το οποίο θα γίνει τον Ιούνιο στην Καστοριά, ενώ μέσω αυτών θα γίνει η επιλογή των αθλητών για το κοινόβιο που θα ακολουθήσει όσον αφορά τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και Κάτω των 23 ετών στο Σχινιά, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που θα διεξαχθεί μέσα Μαΐου στη Γαλλία.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back