ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Marvel, δικαστές, κυνηγοί φαντασμάτων κ.α.

Εικόνα του άρθρου Marvel, δικαστές, κυνηγοί φαντασμάτων κ.α.
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2021, 00:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η κατάσταση με την καραντίνα θα τραβήξει τουλάχιστον για κανένα μήνα ακόμα, όπως όλα δείχνουν. Αν λοιπόν η «επιλογή εγκλεισμού» σας, είναι οι τηλεοπτικές σειρές, ιδού πέντε  προτάσεις:

WandaVision

Εδώ δεν έχουμε απλά μια «νέα σειρά Marvel». Έχουμε την πρώτη από την καταιγίδα σειρών που θα ακολουθήσουν, καθότι η Disney σκοπεύει να μας κάνει να βλέπουμε Marvel και στον ύπνο μας. Λίγο μετά τα γεγονότα του τελευταίου Avengers, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα στον κόσμο της Scarlet Witch. Η σειρά είναι καλή, έξυπνη, αστεία, αλλά και προετοιμάζει για πολύ «ψωμί» στο σύμπαν της Marvel.

Your Honor

O Μπράιαν Κράνστον επιστρέφει ως πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά ως δικαστής, του οποίου ο γιος εμπλέκεται σε εγκατάλειψη θύματος. Σκηνοθετεί ο Πίτερ Μόφατ του The Night Of.

Pennyworth

Είναι ακόμα ζωντανό το σύμπαν της DC; Το σίγουρο είναι ότι το Pennyworth, που ασχολείται με την προϊστορία του Άλφρεντ-μπάτλερ του Μπάτμαν, είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε ανοησία έφτιαξε ο Ζακ Σνάιντερ, καταστρέφοντας τις ιστορίες και τους ήρωες.

Truth Seekers

To καταστροφικά αστείο δίδυμο Σάιμον Πεγκ-Νικ Φροστ επιστρέφει με μια σειρά οκτώ επεισοδίων, στην οποία κυνηγάνε (ή τους κυνηγάνε) διάφορα εξώκοσμα γεγονότα και πλάσματα.

Goliath

O Μπίλι Μπομπ Θόρντον είναι δικηγόρος που δεν διστάζει να χωθεί στο βούρκο. Μέχρι όμως που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε. Η σειρά έχει ήδη δύο σεζόν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back