ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μ. Γκάγκα: Ευχαριστίες και… πρόβλεψη για «λίγα κρούσματα» το καλοκαίρι

Εικόνα του άρθρου Μ. Γκάγκα: Ευχαριστίες και… πρόβλεψη για «λίγα κρούσματα» το καλοκαίρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2022, 15:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα υποδέχθηκε την Τρίτη το βράδυ στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Παρόντες ήταν ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης καθώς και η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Μαρία Κεφάλα. Η κα Γκάγκα εκτίμησε μάλιστα ότι «το καλοκαίρι θα είναι καλό, με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε ότι η περιοχή «έχει την μεγάλη τύχη να διαθέτει δύο μεγάλα νοσοκομεία που στη διάρκεια της πανδημίας κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις».

Αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί και μια νύξη στη γενική συζήτηση περί συγχωνεύσεων…

Ο κ. Ελισάφ πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε σε μία μεταβατική φάση αναπροσαρμογής των δομών υγείας και ο Δήμος θα συμβάλλει σε αυτή. Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι δεν ξεμπερδέψαμε με την πανδημία αλλά σίγουρα έχουμε μάθει πολλά».

Η κα Γκάγκα ευχαρίστησε το δήμαρχο και τους ανθρώπους που εργάζονται στα νοσοκομεία και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε όλες τις δομές υγείας αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για τους πολίτες».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις των κ.κ. Κεφάλα και Καρβέλη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back