Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Ελισάφ: «Υπόδειγμα λειτουργίας ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας»

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Υπόδειγμα λειτουργίας ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2020, 18:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας και λειτουργίας. Θεωρώ ότι αποτελεί ένα υπόδειγμα λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών. Και θέλω με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου που βρίσκεται εδώ και δίνει τον καλύτερό του εαυτό του αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων που βοηθά και στηρίζει τη λειτουργία του»: Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων και πρόεδρος του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας Μωυσής Ελισάφ κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σήμερα στον χώρο.

Ο κ. Ελισάφ ανέφερε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του οίκου ευγηρίας και «ελπίζουμε σύντομα να έχουμε βρει τον τρόπο που θα το κάνουμε».

Στο χώρο του ιδρύματος, στήθηκε μια μικρή γιορτή για τους φιλοξενούμενους με παραδοσιακή μουσική και εδέσματα που πρόσφερε το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν η αντιπρόεδρος του ιδρύματος Χριστίνα Κωτσαντή, η διευθύντρια του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας Ροζαλία Νούση, η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back