Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Ελισάφ: Στα Καρδαμίτσια με δεσμεύσεις

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: Στα Καρδαμίτσια με δεσμεύσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2019, 19:23
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα Μάρμαρα και τα Καρδαμίτσια επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, το ζήτημα που τέθηκε ιδιαίτερα από τους κατοίκους είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, στην τοποθέτησή του, υπογράμμισε ότι δέσμευσή του αποτελεί η οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων.

Στα Μάρμαρα, η παράταξη δεσμεύτηκε να εξετάσει τη δυνατότητα επαναλειτουργίας του παιδικού σταθμού, να προχωρήσει στη βελτίωση και τον καλλωπισμό της εισόδου του χωριού, στην ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της κεντρικής πλατείας και στη συντήρηση του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Κοινότητας.

Στα Καρδαμίτσια, η παράταξη εκτίμησε ότι επιβάλλεται η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, ενώ δεσμεύτηκε για κατασκευή κεντρικής πλατείας με παράλληλη αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου και για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα εξεταστεί και η δυνατότητα δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου στον χώρο της πλατείας, ενώ κατέθεσε την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθεί η κατασκευή μιας νέας σχολικής μονάδας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back