Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Ελισάφ, μαζί με τον μητροπολίτη

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ, μαζί με τον μητροπολίτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2019, 16:13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο συνάντησαν ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, ο κ. Ελισάφ διαβεβαίωσε τον μητροπολίτη ότι «ο ίδιος θα είναι συνεργάτης και αρωγός στις ενέργειες της Εκκλησίας, που προάγουν την πόλη των Ιωαννίνων και βοηθούν ουσιαστικά όλους τους συμπολίτες μας».

Ο κ. Μάξιμος έκανε στον υποψήφιο δήμαρχο μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων της Μητρόπολης: από την ετοιμασία ενός Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης σε συνεργασία με το Καμπέρειο Ίδρυμα και την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.» και τη δημιουργία πρότυπου τυροκομείου στη Μονή Βελλάς μέχρι τον σχεδιασμό αξιοποίησης διπλανού ημιτελούς κτιρίου από το Γηροκομείο Ζωσιμάδων. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι συζήτηση έγινε και για το κτίριο της Μητρόπολης στην οδό Ανεξαρτησίας, γνωστό ως καφωδείο, για το οποίο «εξετάζεται η δυνατότητα μετατροπής του σε μουσείο». Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει μισθωθεί από τη Μητρόπολη σε ιδιωτική σχολή χορού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back