Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Ελισάφ: «Βαριά συκοφαντία»

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Βαριά συκοφαντία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2019, 18:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα όσα είπε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συνεχίζουν να προκαλούν ένα ντόμινο αντιδράσεων.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ανταπέδωσε εκ νέου τα πυρά σήμερα, εκτιμώντας ότι «η κ. Καλογιάννη διέβη τον Ρουβίκωνα» και δίνοντας έμφαση σε ένα από τα πολλά που είπε η δεύτερη και το οποίο το χαρακτήρισε «συκοφαντικό». Η νέα παρέμβαση του δημάρχου, όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου του Δημαρχείου, έγινε μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για τα χτεσινά τεκταινόμενα.

Η κ. Καλογιάννη, στην τοποθέτησή της, κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για το 2023 και αναρωτήθηκε αν σε αυτήν εντάσσονται «οι άνευ λόγου και αιτίας –χρηματοδοτούμενες από τον προϋπολογισμό του Δήμου- παραστάσεις σας, αλλά και προσφωνήσεις σε κάθε είδους ημερίδες και εκδηλώσεις, χωρίς καμία αξία και ουσία, απλώς για πριμοδότηση των αφανών συμμαχιών σας».

Ο κ. Ελισάφ, αφού μίλησε για «παραλήρημα της κ. Καλογιάννη», χαρακτήρισε τον ισχυρισμό ότι «δαπανώνται χρήματα από τον προϋπολογισμό του δήμου για πριμοδότηση αφανών συμμαχιών του δημάρχου, βαριά συκοφαντία και δεν εντάσσεται στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμη και σφοδρής». Ανέφερε δε ότι «πρόκειται για λάσπη και δεν τιμά την ίδια. Ελπίζω να αντιληφθεί την ύβρη που διέπραξε».

Υπεραμυνόμενος της παρουσίας του σε ημερίδες και εκδηλώσεις, ανέφερε ότι «οι προσφωνήσεις αποτελούν τιμή για τον θεσμό». Και έκλεισε λέγοντας ότι «η κ. Καλογιάννη μπορεί να συνεχίσει τον μοναχικό της δρόμο.. Είτε αυτός οδηγεί στο 2023 είτε δεν οδηγεί πουθενά!».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back