ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύγκρουση στο δημοτικό συμβούλιο

Εικόνα του άρθρου Σύγκρουση στο δημοτικό συμβούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2019, 01:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ανοιχτή επίθεση στον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ εξαπέλυσε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι ήδη προετοιμάζει την προεκλογική εκστρατεία των επόμενων εκλογών, ότι ο Δήμος χρηματοδοτεί «άνευ λόγου και αιτίας» παραστάσεις και προσφωνήσεις του σε ημερίδες και εκδηλώσεις, αλλά και σκληρή κριτική προς πρώην μέλη της παράταξής της που «αυτομόλησαν» προς τη δημοτική αρχή.

Η τοποθέτηση της κας Καλογιάννη, καθώς και οι απαντήσεις-τοποθετήσεις  του κ. Ελισάφ, αλλά και δημοτικών συμβούλων, είναι στο βίντεο:


«Τα θέματα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εισάγονται με ελλείψεις εισηγήσεων, με ανάγνωση κειμένων που απαγγέλουν άσχετοι με βάση το υπόβαθρο τους, συνάδελφοι, που έτυχε να απολαμβάνουν τα ωφελήματα της ιδιότητας, αλλά αντικειμενικά δεν δύνανται να εξυπηρετήσουν την αρμοδιότητα που τους έτυχε, ή προκαθορίσθηκε ή προσυμφωνήθηκε» είπε μεταξύ άλλων η κα Καλογιάννη. 

Ο κ. Ελισάφ απάντησε μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι. Είναι κατάντημα. Δεν με απασχολεί το 2023, με απασχολεί το 2019. Όπως και όλους τους συνεργάτες μου. Δεν περίμενα τέτοια απρόκλητη επίθεση» προσθέτοντας ότι «αποτελεί μέγιστη προσβολή έναντι όλων των συνεργατών του ο ισχυρισμός της κ. Καλογιάννη ότι η δημοτική αρχή έχει αργυρώνητους συμβούλους».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back