Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λύτρωση στο 89'

Εικόνα του άρθρου Λύτρωση στο 89'
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2023, 00:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλος 1-1 ήρθε ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που ήταν κακό στο α’ και καλύτερο στο β’ μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό. Λίγες ευκαιρίες, λίγη περισσότερη διάθεση από τον Παναιτωλικό, ένα σου του Σενγκέλια στο 33’, μια προσπάθεια του Ντίας στο 43’, ένα σουτ του Ριένστρα στο 44’ και 0-0.

Η επανάληψη ήταν καλύτερη. Ο ΠΑΣ απείλησε δύο φορές με τον Ριένστρα και τον Καραχάλιο στην ίδια φάση, ενώ ο Καρέλης απάντησε στο 62’ με βιαστική κίνηση.

Στο 79’ ο Μπάλαν πήγε να βάλει τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ, μετά από την πρώτη κεφαλιά του Παντελάκη. Τον πρόλαβε ο Ανέστης, συγκρούστηκε μαζί του και αποχώρησε τραυματίας.

Στο 82’ ο Ντουάρτε έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ, συνδυαζόμενος με τον άλλο άρτι εισαχθέντα στο ματς, Πέδρο: 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ δεν τα παράτησε όμως. Ο Εραμούσπε λύτρωσε την ομάδα του Στάικου στο 89’ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Κολοβός (72' Μπουζούκης), Μλάντεν (46' Μάρτενσον), Ντίας,, Σενγκέλια (88' Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσει (81' Πέδρο), Καρέλης (81' Ντουάρτε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (71' Νίνης), Τζίνο, Καραχάλιος, Παμλίδης, Τζίμας (86' Λώλης), Μπάλαν (81' Σταματελόπουλος)






ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back