Oikonomou pisoi

ΛΑΣΥ Ζίτσας: «Ο Δήμος να σέβεται τους πολίτες»

Εικόνα του άρθρου ΛΑΣΥ Ζίτσας: «Ο Δήμος να σέβεται τους πολίτες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2022, 13:07

 Η ΛΑΣΥ Ζίτσας ανταπάντησε στη δημοτική αρχή, σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε για τον παιδικό σταθμό της Βουνοπλαγιάς.

«Η γεμάτη αντιφάσεις ανακοίνωση διανθισμένη με προσωπικές επιθέσεις δεν μπορεί να κρύψει ότι είναι δημοτική αρχή που συντάσσεται με την πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη και συμπληρώνει: «Την ώρα που σχεδόν τα μισά παιδιά του δήμου μας (218 από τα 460 συνολικά) μένουν εκτός ΕΣΠΑ ο Δήμος Ζίτσας προσπαθεί να διαμορφώσει την κατάσταση ώστε να κλείσει τελικά ο παιδικός σταθμός της Βουνοπλαγιάς. Η εικόνα της άδειας αυλής του παιδικού σταθμού που στέλνουμε στη δημοσιότητα είναι αποστομωτική απάντηση στις δηλώσεις περί ‘έργων δεκάδων χιλιάδων ευρώ’ του δημάρχου αλλά και τρανή απόδειξη της απαξίωσης της δομής» αναφέρει.

Ενημερώνει επίσης ότι οι κάτοικοι της Βουνοπλαγιάς μαζεύουν υπογραφές κατά της υποβάθμισης του σταθμού και συνιστά στον Δήμο «να μιλά με περισσότερο σεβασμό στους κατοίκους της Βουνοπλαγιάς και της Ελεούσας. Να προσέχει περισσότερο σε ποιους αναφέρεται, όταν μιλά για ‘τρίτους’ που ‘εκβιάζουν’ και ‘παρεμβαίνουν’, γιατί οι εκατοντάδες υπογραφές ενάντια στο κλείσιμο του παιδικού σταθμού Βουνοπλαγιάς είναι από δημότες Ζίτσας».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back