Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Larry Gus στο Route 66

Εικόνα του άρθρου Larry Gus στο Route 66
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2019, 13:53
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Larry Gus έρχεται για πρώτη φορά στα Γιάννενα, στο Route 66,μ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Mαζί του στο intro και το outro της βραδιάς ο Blue Lagoon (έναρξη 22.00, εισιτήρια από το πρώτο ως το 40ο  6 Ευρώ, 41-100 8 ευρώ, προπώληση στο Route 66).

O Larry Gus κατά κόσμον Παναγιώτης Μελίδης, αποτελεί πραγματικά μια ιδιάζουσα περίπτωση μουσικού. Με τόπο καταγωγής του Βέροια από την οποία και ξεκίνησε να γράφει την μουσική του, έχει καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο με μια από τις κορυφαίες εταιρίες που ασχολούνται με τον ηλεκτρονικό ήχο, την DFA Records και να ταξιδέψει με το live του από την Αμερική έως το Τόκυο.


Ο ίδιος προσδιορίζει το μουσικό του στυλ ως μουσική «ρυθμική ποπ τραγουδοποιία» και έχει καταφέρει μέσα από αυτό να δώσει μορφή, ήχο και σχήμα στο χάος των σκέψεων που ευδοκιμούν στο κεφάλι του. Η ενέργεια, η φαντασία και η οργανωμένη αναρχία του Live του επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό και είναι το στοιχείο που τον έχει καταξιώσει.

O δε Blue Lagoon, resident dj θα επιλέξει τη μουσική όπως έχει κάνει αμέτρητες φορές σε μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back