ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

By the Lake-the series: Avant premiere στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Εικόνα του άρθρου By the Lake-the series: Avant premiere στο Θυμωμένο Πορτραίτο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2024, 09:16
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ντοκιμαντέρ By the Lake, αφού πήρε μερικά βραβεία σε διάφορα μικρά και μεσαία φεστιβάλ ανά τον κόσμο, πήγε στο περσινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, έκανε μερικές προβολές στο Zagoriwood του 2023, καθώς και σε Γιάννενα και Αθήνα, τώρα ετοιμάζεται να γίνει σειρά.

Με περισσότερο υλικό και περισσότερες μπάντες (και περισσότερη μουσική), το By the Lake-The series έρχεται αυτό τον μήνα, σε τρία επεισόδια.

Εκτός από το βασικό κορμό του ντοκιμαντέρ που ασχολείται με τη μουσική σκηνή των Ιωαννίνων, μεταξύ 1975-1995, στα επεισόδια έχουν προστεθεί και άλλες μπάντες και μουσικοί.

Στις 23 Απριλίου θα γίνει μια, ας πούμε avant premiere, των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς.

Η προβολή θα γίνει στις 21.00, στο Θυμωμένο Πορτραίτο, με δωρεάν είσοδο.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και όποιοι-ες θέλετε (και δεν την έχετε κάνει ήδη), θα μπορείτε να κάνετε μια συνδρομή στο typos-i.gr.

Δείτε πώς μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο Ιωαννίνων με μια συνδρομή

Η καμπάνια στήριξης του Τύπου Ιωαννίνων συνεχίζεται. Η στήριξή σας είναι σημαντική και καίρια για την ύπαρξη ενός ανεξάρτητου, αυτοδιαχειριζόμενου μέσου ενημέρωσης και των παραγωγών όπως το By the Lake.

Συνδρομητές-τριες του Τύπου Ιωαννίνων θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό, αλλά και μια έκπτωση 5% στην αγορά του δεύτερου τόμου του βιβλίου «25+1 ρετρό ιστορίες» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πίσω στα του By the lake: Το πρώτο επεισόδιο από τις 24 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές-τριες του Τύπου Ιωαννίνων στο patreon.

Το δεύτερο επεισόδιο θα ανέβει στις 30 Απριλίου και το τρίτο, στις 10 Μαΐου.

Στο By the Lake μιλούν μέλη των Deans, Goldfingers, Osiris, Rockin’ Rebel, Ψυγείο-Ψυγείο, Fuzzy Nerds, Spider Kickers, Varathron, Dirty Saints κ.α. για το πώς έπαιξαν και έγραψαν μουσική, από το 1975 μέχρι το 1995, στα Γιάννενα.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back