Λαϊκή Συσπείρωση: «Τα ‘τεχνάσματα’ της δημοτικής αρχής Ζίτσας»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2021, 17:22

Για «τεχνάσματα» στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων κατηγορεί τη δημοτική αρχή Ζίτσας η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η παράταξη του Δήμου Ζίτσας «Λαϊκή Συσπείρωση» εκτιμά ότι η δημοτική αρχή έχει χάσει οποιαδήποτε αξιοπιστία ανάμεσα στους Δήμους «με αποτέλεσμα όταν ο δήμαρχος ζητά την αναβολή της συνεδρίασης του ΦοΔΣΑ να τον αγνοούν όλοι, ενώ όταν την ζητούν άλλοι δήμαρχοι, η συνεδρίαση να αναβάλλεται».

«Στα νέα ‘κατορθώματα’ της δημοτικής αρχής μας, ο Δήμος Ζίτσας διατείνεται ότι πλήρωσε και τον ΦοΔΣΑ και την Περιφέρεια για τη μεταφορά του υπολείμματος, την οποία το τελευταίο έτος κάνει ο ΦοΔΣΑ. Αντί όμως να αναζητήσει τα χρήματα που έδωσε από την Περιφέρεια, η οποία καλώς ή κακώς δεν μετέφερε το υπόλειμμα, ο Δήμος τα αναζητά από το ΦΟΔΣΑ που καλώς ή κακώς μετέφερε το υπόλειμμα!  Αποδεικνύεται ότι η Δημοτική Αρχή Ζίτσας δεν μπορεί ούτε καν να συμμετέχει αξιοπρεπώς στα παζάρια των επιχειρηματικών ομίλων πίσω από τα οποία στοιχίζεται μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών» τονίζεται.

Η παράταξη ζητά από τον Δήμο να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τις υπηρεσίες καθαριότητας και επιμένει κι αυτή στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), στην της ελάχιστης εγγυημένης ποσότητας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων και στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ . 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back