ΕΚΛΟΓΕΣ

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Εκδήλωση με «αντιπλημμυρική» έμφαση

Εικόνα του άρθρου «Λαϊκή Συσπείρωση»: Εκδήλωση με «αντιπλημμυρική» έμφαση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2023, 15:20
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμο Ιωαννιτών έκανε χτες, στο θεατράκι της Σκάλας, η «Λαϊκή Συσπείρωση», παρουσία του βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ Νίκου Έξαρχου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο οποίος, με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε στην πλήρη απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και υποδομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην Ήπειρο.

Ανέφερε ότι η περιφερειακή αρχή προχώρησε σε ελάχιστα, αποσπασματικά έργα, χωρίς μελέτες, με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους και με αντίθετα πολλές φορές αποτελέσματα. Είπε ακόμη ότι οι δαπάνες τουριστικής προβολής της Ηπείρου είναι πάντα μεγαλύτερες από αυτές για αντιπλημμυρικά έργα.

Παράλληλα υπενθύμισε σειρά παρεμβάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την αντιπλημμυρική προστασία, που συνάντησαν την άρνηση ακόμη και της συζήτησης του θέματος.

Στη συνέχεια η Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων, κατηγόρησε τον Δήμο Ιωαννιτών ότι ασκεί αντιλαϊκή διοίκηση και έφερε ως παράδειγμα τα ανταποδοτικά τέλη, τις «ιδιωτικοποιήσεις σε καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό» κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back