ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυραμαργιός και Ταυλάς σε μια «ωραία ατμόσφαιρα» στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Κυραμαργιός και Ταυλάς σε μια «ωραία ατμόσφαιρα» στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2023, 16:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Θυμωμένο Πορτραίτο παίζουν ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς (21.30, 5 ευρώ εισιτήριο, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2651068550).

Θα παρουσιάσουν δικά τους κομμάτια, αλλά και διασκευές που κυμαίνονται από την Τράτα του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το παραδοσιακό τραγούδι της
Κάσου;Αφούσης έως το Μόνο ψέματα του Φοίβου Δεληβοριά και το Νωρίς από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα Ημισκούμπρια. Δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στον Ατσίδα και μας περιμένουν να την απολαύσουμε όλοι μαζί.

O Παντελής Κυραμαργιός στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το τέταρτο album του με τίτλο «Προσωρινά αιώνιοι» . Με φιλοσοφική και αυτοσαρκαστική διάθεση και με έναν ψύχραιμο πανικό να διακατέχει τον λόγο του προσφέρει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων κωδικοποιημένο σε νότες και στιχάκια

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» και πότε με το «Αισιόδοξο τραγουδάκι» και πότε με το «Ρομαντικό» μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο, γεμάτο γλυκόπικρο χιούμορ, διανθισμένο με πρόζες από ολίγον stand up comedy.

Μαζί τους, ο Θανάσης Μάντζαρης στα πλήκτρα.

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το live

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back