ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κωλυσιεργεί η superleague 2»

Εικόνα του άρθρου «Κωλυσιεργεί η superleague 2»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2020, 23:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καταγγέλλει τη superleague 2 ότι κωλυσιεργεί τις αποφάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Η απόφαση για την επανέναρξη έχει οριστικά παρθεί, τα απαραίτητα τεστ ελέγχου για τον ιό έγιναν στους ποδοσφαιριστές, η υγειονομική σύσκεψη των ομάδων με συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε και ενώ πλέον ως εκκρεμότητα παραμένει ο ορισμός της ημερομηνίας επανέναρξης των αγώνων, απόφαση που σημειωτέων θα λαμβάνονταν κατά τη προγραμματισμένη αυριανή συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας», αλλά η αρχή ανέβαλε την αυριανή (29/5)  συνεδρίαση για τις 3 Ιουνίου.

Επίσης, ο ΠΑΣ ισχυρίζεται, επικαλούμενος «διαρροές», ότι σήμερα το μεσημέρι δόθηκε το «ΟΚ» για τις ομαδικές προπονήσεις στη superleague 2.

O ΠΑΣ τονίζει ότι θέλει να είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, «όπως αυτές άλλωστε προκύπτουν ξεκάθαρα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος την οποία έχουν υπογράψει και οφείλουν να σεβαστούν όλες οι ομάδες και θέλει να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του, αυτόν της ανόδου στην Superleague 1 και στη δέσμευση του προς τους φιλάθλους του».

Αφήνει να εννοηθεί ότι όσα συμβαίνουν μπορεί να είναι και μικροπολιτικά ή προσωπικά σχέδια παραγόντων, που εξυπηρετούνται από την απόφαση για αναβολή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back