ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κρούσμα στην ΑΕΚ, διακόπτεται η προετοιμασία

Εικόνα του άρθρου Κρούσμα στην ΑΕΚ, διακόπτεται η προετοιμασία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2020, 13:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ BC που προετοιμάζεται στα Γιάννενα, στο Νέο Κλειστό, ανακοίνωσε ότι μπασκετμπολίστας της βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό:

«Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της ομάδας» ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, ενώ ο παίκτης που βρέθηκε θετικός αναμένεται να μπει άμεσα σε καραντίνα. Βάσει του πρωτοκόλλου, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αναμένεται και αυτά να μπουν σε καραντίνα όσο περιμένουν να υποβληθούν σε νέο τεστ.

Το Νέο Κλειστό από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι «τα πρωτόκολλα θα εφαρμοστούν και στο Νέο Κλειστό όπου τις επόμενες ώρες θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Θα μας ενημερώσει κάνεις σε ποιο ξενοδοχείο έμενε η αποστολή, σε ποιο εστιατόριο έτρωγαν; Ή μήπως το απαγορεύει η πολιτική του ΕΟΔΥ και τα .. προσωπικά δεδομένα . . Οι υπόλοιποι πολίτες πως θα προφυλαχθούν;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back