ΕΚΛΟΓΕΣ

«Κοινό των Ηπειρωτών», η πρώτη του εκδήλωση

Εικόνα του άρθρου «Κοινό των Ηπειρωτών», η πρώτη του εκδήλωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2023, 23:25
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε μια γεμάτη αίθουσα (στην αίθουσα «Δωδώνη») του ξενοδοχείου Du Lac, ξεκίνησε πριν από λίγο η εκδήλωση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου Γιάννη Στέφο.

Η εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημ. Παπαγεωργίου και πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του Γιώργου Ζάψα.

«Είμαι χαρούμενος που υπάρχει συνέχεια στην παράταξη αυτή» είπε ο κ. Ζάψας. Άσκησε δε κριτική στην περιφερειακή αρχή του Αλέκου Καχριμάνη, λέγοντας ότι ο εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα «έργα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την Ιόνια, το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, το αεροδρόμιο…».

Κατέθεσε την πεποίθησή του ότι η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» θα μεγαλουργήσει με τον κ. Στέφο. Και είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς θα το ρίξουμε το καθεστώς. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους. Οι άλλοι ας προσπαθήσουν για μια αξιοπρεπή εμφάνιση».

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της παρουσίασης του προγράμματος της παράταξης, με την κτηνίατρο και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ηλιάνα Τσολιού να παίρνει πρώτη τον λόγο για να παρουσιάσει τις θέσεις για τον πρωτογενή τομέα, αμφισβητώντας καταρχάς το «success story που προωθεί ο κ. Καχριμάνης».

Η εκδήλωση συνεχίζεται ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back