Oikonomou pisoi

Το ΚΚΕ συζήτησε για τον υγειονομικό ΔΣΕ

Εικόνα του άρθρου Το ΚΚΕ συζήτησε για τον υγειονομικό ΔΣΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2022, 11:38

Το ΚΚΕ Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση για τον ΔΣΕ και τις υγειονομικές υπηρεσίες του, στο Εργατικό Κέντρο τελικά, μιας και ο καιρός δεν επέτρεψε τις εκδηλώσεις στην Θεοτόκο Κόνιτσας.

Μίλησαν ο Γιώργος Πρέντζας, μέλος της Ε.Π. Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ και Έλλη Σωτηροπούλου, γραμματέας Σπουδάζουσας της ΚΝΕ στα Γιάννενα.

Η κα Σωτηροπούλου, φοιτήτρια Ιατρικής, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σκοπός του αφιερώματος είναι να αναδείξει μία σημαντική πλευρά της δράσης του ΔΣΕ, της πάλης των μαχητών και των λιγοστών γιατρών αλλά και άλλων υγειονομικών ενάντια στο θάνατο, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η ανωτερότητα του νέου τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας, της εργατικής λαϊκής εξουσίας όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τη συγκρότηση και λειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών».

Ο κ. Πρέντζας τόνισε ότι η επιλογή της θεματικής για την εκδήλωση έγινε «γιατί ακριβώς ο λαός μας έζησε με τον πιο σκληρό τρόπο μέσα από την πανδημία τα αποτελέσματα της πολιτικής που βλέπει την υγεία του λαού ως κόστος και πηγή κέρδους αντί για δικαίωμα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back