Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: «Από οδικά έργα μέχρι μπακλαβαδάκια»

Εικόνα του άρθρου ΚΚΕ για Μητσοτάκη: «Από οδικά έργα μέχρι μπακλαβαδάκια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2021, 10:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ΚΚΕ Ιωαννίνων στην ανακοίνωσή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Ιωάννινα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη διήμερη περιοδεία του στα Ιωάννινα δεν έχουν καμία σχέση με τις έγνοιες και τα προβλήματα των εργαζομένων, της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών της περιοχής».

Το κόμμα, στη μακροσκελή του τοποθέτηση αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε να παρουσιαστεί ως στήριγμα της νεολαίας, αλλά του καταλογίζει ότι η κυβέρνηση δίνει ψίχουλα μέσω των ολιγόμηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και στηρίζεται στην εποχιακή δουλειά. «Δεν μας είπε αν θα καταργήσει τους αντεργατικούς νόμους με πρώτο απ’ όλους το νόμο Χατζηδάκη» τονίζει επίσης.

Ακόμα, του καταλογίζει ότι δεν ανέφερε τίποτα για την ενίσχυση των νοσοκομείων και τις ελλείψεις προσωπικού, ότι αρνήθηκε να στηρίξει τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κτηνοτροφία και για τους οδικούς άξονες, «δεν μας είπε πως χρυσοπληρώνονται από το λαό καθημερινά με την τεράστια φορολογία κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους, αλλά και αφού ολοκληρωθούν με τα πανάκριβα διόδια».

«Το εύρος των παρεμβάσεων του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας εκτεινόταν από τα μεγάλα οδικά έργα έως και τα παραδοσιακά μπακλαβαδάκια! Προσπάθησε να μας δείξει τις γνώσεις του ως ‘υγειονομικός’, ως ‘κτηνοτρόφος’, ως ‘επιχειρηματίας’, αλλά ως πρωθυπουργός οι γνώσεις του για τα πραγματικά προβλήματα του λαού είναι ελλιπέστατες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back