ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΚΚΕ: «Αντιλαϊκό πλυντήριο η ομιλία Τσίπρα»

Εικόνα του άρθρου ΚΚΕ: «Αντιλαϊκό πλυντήριο η ομιλία Τσίπρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2023, 21:00
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στα Γιάννενα, το ΚΚΕ Ιωαννίνων τη χαρακτηρίζει «πλυντήριο της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων».

«Ήταν τέτοιο το άγχος για την πρωθυπουργική καρέκλα, που επικαλέστηκε τους πάντες. Από την Φώφη Γεννηματά, μέχρι τον Κώστα Καραμανλή που ‘ονόμαζε τη διαπλοκή νταβατζήδες και δεν τους έβαζε στο σαλόνι του όπως ο Μητσοτάκης’. Όλα αυτά, για να μας σκάσει το παραμύθι ότι, ‘η ΝΔ, είναι μεγάλη παράταξη, προσέφερε στη χώρα’. Τέτοια βλέπουν και ακούν οι αριστεροί και προοδευτικοί ψηφοφόροι και κόβουν πέρα, δικαίως» συμπεραίνει το ΚΚΕ.

Κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «τα ταμεία για τα οποία πανηγυρίζει ο Τσίπρας, γέμισαν από την τσέπη των λαϊκών νοικοκυριών, που έφτυσαν αίμα και συνεχίζουν να πληρώνουν τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ» και συμπληρώνει ότι «για το κάλεσμα στους νέους να τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη, του υπενθυμίζουμε ότι το μήνυμα τους και μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ότι ‘το έγκλημα αυτό έχει ιστορία - ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία’» και ψήφισαν στα πανεπιστήμια την Πανσπουδαστική και όχι την αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, το ΚΚΕ αναφέρει ότι «κάθε προοδευτικός, δημοκράτης, αριστερός ψηφοφόρος, να ρίξει την ψήφο του στο ΚΚΕ, γιατί δεν θα τον προδώσει, θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, μέσα και έξω από τη Βουλή».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back